Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp geboden:

HAN-Rechtswinkel biedt kosteloos juridisch advies!


Klik en ga naar de volgende stap.

Kosteloos juridisch advies

Ik ben ontslagen en nu? Wat kan ik doen tegen een verkeersboete? Mag de verhuurder zomaar de huurovereenkomst opzeggen? Herkent u zich in een van bovenstaande situaties? Of heeft u een andere juridische vraag? Schroom niet en kom langs bij de HAN-Rechtswinkel of stel uw vraag per e-mail!

Studenten verbonden aan de HAN-Rechtswinkel geven kosteloos rechtshulpverlening. Ze zitten in een ver gevorderd stadium van hun opleiding HBO-Rechten en worden bij het geven van advies ondersteund door vakdocenten.

Inloopspreekuren
Tijdens de spreekuren van de HAN-Rechtswinkel kunt u binnenlopen voor een persoonlijk gesprek. Hierin wordt de tijd genomen om uw vragen te beantwoorden en/of problemen te analyseren. Wanneer het nodig is, kan de medewerker uw vraag verder onderzoeken om u vervolgens te voorzien van schriftelijke informatie of advies. Zo kan er bijvoorbeeld een brief voor u worden opgesteld, die u uit eigen naam kunt verzenden.
De HAN-Rechtswinkel geeft alléén advies aangaande uw juridische vragen. Indien nodig verwijzen zij u door naar de juiste instantie die u verder kunnen helpen.

Openingstijden inloopspreekuren
HAN Campus Nijmegen
Verlengde Groenestraat 75 – H0.17

dinsdag en donderdag van 09:30 tot 12:30 uur
woensdag van 13:00 tot 16:30 uur

Meer weten?
De HAN-Rechtswinkel is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.
Telefoon: 06 55 29 11 44
E-mail: Rechtswinkel@han.nl
Internet: www.han.nl/rechtswinkel
Facebook: www.facebook.com/hanrechtswinkel/

Bekijk al het hulpaanbod uit je buurt »