Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Buurtverbetering:

Kruising Scheidingsweg/Heijendaalseweg

Willem Kienhuis
13 november 2015
0 waarderingen

13-11-2015

Gemeente Nijmegen, Wijkraad Brakkenstein en mijnnijmegenzuid graag aandacht voor de perikelen rond de kruising Scheidingsweg (S100) / Heijndaalseweg.
Sinds een paar dagen vind door TrafficSupport.net verkeersbegeiding plaats op de kruising. Niet meer ten behoeve van het uitgaande verkeer uit opvangkamp Heumensoord, maar als tijdelijke maatregel voor een door alle partijen als gevaarlijk erkende situatie.
Ondertussen wordt door Gemeente Nijmegen hard nagedacht over een definitieve oplossing. Hopelijk een betere dan het plaatsen van stoplichten. Waar dat toe heeft geleid hebben we kunnen zien. Het verkeer op de kruising is van dusdanig komplexe aard dat dit niet door een mechanisch iets kan worden geregeld. Veel beter, en komplimenten daarvoor aan traffic support, geschiedt dat door mensen met inzicht in de zich steeds wisselende situaties.

Nu hoop ik en vraag dit aan de gemeente: betrekt u bij de studies over de situatie op en rond de kruising alstublief de mensen van traffic support. Zij zien 9 uur per dag de situatie aan en hebben dus de beste kijk op wat er op de kruising speelt en hoe dit eventueel opgelost zou kunnen worden.

Maar ook zou ik en met mij waarschijnlijk de hele wijk Brakkenstein betrokken willen worden bij een eventuele defintieve herinrichting van het kruispunt.

Dat zijn mijn twee verzoeken aan de gemeente Nijmegen.
Reageert U?

Reacties

Bekijk alle buurtverbeteringen in je buurt »