Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Nieuws:

Openbare wijkraadvergadering Brakkenstein

Henk Sikking, (Wijkraad Brakkenstein)
16 november 2016

Komende maandag 21 november is er  weer een openbare wijkraadvergadering in Brakkenstein. De vergadering wordt gehouden in Wijkplaats Buur (Deken Hensburchstraat 2).  De vergadering opent om 20.00u

Agenda

-Vaststelling agenda

-Mededelingen

- Voortgang wijkaanpak Brakkenstein (Ed van Dael)

- Herstelwerkzaamheden Heumensoord

- Ontwikeling Wijkplaats Buur

- Parkeren in Brakkenstein

- Herinrichting Heyendaalseweg/Bouw Basisschool

- Rondvraag


Reacties

Henk 9 december 2016
Dag Joke, dank voor je reactie. Ik weet niet of je op de openbare wijkraadsvergadering bent geweest. Daar is besproken hoe het verder gaat met dit onderwerp. De wijkraad gaat in dezen zeker niet kort door de bocht. Bedankt ook voor je suggesties, die zal ik doorsturen aan de leden van de wijkraad, die dit onderwerp in de portefeuille hebben. Iedereen heeft recht te parkeren in ons land op plaatsen waar geen parkeerverbod geldt. Ik maak daar ook graag gebruik van. Ik woon nu zelf in de Kanunnik Boenenstraat, waar ik soms ook even moet zoeken. maar woonde vroeger in Groesbeek. Toen parkeerde ik af en toe ook in Brakkenstein, omdat er geen gratis parkeerplaatsen waren. Voor mensen die slecht ter been zijn, zou ik een zo een verkenningskaart wel zien zitten. Hartelijke Groet Henk Sikking, lid wijkraad Brakkenstein.
Joke 26 november 2016
Het bericht over parkeren in Brakkenstein is verontrustend. I.p.v. bij de bewoners geld te vragen is het redelijker de parkeerders te beboeten die niet deze wijk moeten gaan gebruiken. Een oplossing die beter is, is het kenteken van de bewoners te weten en op die manier hen te beboeten die niet een overeenkomst hebben van hier wonen en dus de naam van het kenteken controleren. Diegene die dan hier wil staan dient te gaan betalen. Zeker niet onze buurt bewoner. Een andere mogelijkheid is wat al in meer wijken gebeurt,de bewoner een vrijstelling geven herkenningskaart zonder betaling en de niet hier wonende parkeerder te laten betalen via een herkenningskaart die wel dient te betalen. In alle geval niet weer een verkapte belasting inheffen op een onredelijke manier bij de bewoners. Ik hoop werkelijk dat men maar niet zomaar kort door de bocht door wordt gedrukt.
Bekijk meer nieuws in de buurt »