Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Activiteit:

Stiltedag

Geplaatst door: Brenda Lelie
Begint op: zondag, 26 november 2017 om 09:30
Eindigt op: zondag, 26 november 2017 om 15:00
Locatie: Van Trieststraat 14, Nijmegen, Nederland

Elke laatste zondag van de maand organiseer ik samen met Nicole Plaizier een stiltedag in Anahata in Nijmegen. Een dag waarin we verschillende mindfulnessoefeningen zullen doen, in stilte. Oefeningen waarin je met je aandacht bij jezelf bent, bij wat van moment tot moment allemaal in je lichaam en je gedachten voorbij komt.

Een mooie dag voor wie al eens eerder een mindfulnesstraining heeft gedaan en weer eens een dag wat intensiever bezig wil zijn met mindfulness.

Je bent welkom vanaf 9:15, om 9:30 uur beginnen we en om 15:00 sluiten we de dag af. Anahata is een prachtige nieuwe yogastudio die ligt aan de Van Trieststraat 14 in Nijmegen. Dit is vlakbij het Keizer Karelplein in een zijgebouw van de Titus Brandsma kerk. Matjes, kussentjes en stoelen zijn aanwezig maar als je graag je eigen materialen meeneemt is dat ook helemaal prima. Voor thee en lunch wordt gezorgd.

We vinden het belangrijk dat Mindfulness voor iedereen toegankelijk is. Daarom hanteren we geen vaste tarieven voor deze dag en bepaal je dus zelf wat je voor de stiltedag betaalt. Doordat de één wat meer betaalt kan een ander voor een klein bedrag meedoen en zorgen we er samen voor dat iedereen mee kan doen.

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Stuur me even een berichtje op info@brendalelie.nl
Bekijk alle activiteiten in de buurt »